@Bibberblues volgen

Bibberblues verwelkomt Belgische legende

roland220SmallWie: Roland van Campenhout
Waar: Zaterdag 20:00 Protestants kerkje

Tijdens het Bibberbluesfestival zijn de optredens in het kerkje bijzondere belevenissen. Wie kan zich de optredens van Barrelhouse en Ralph de Jong niet herinneren! Door alle eerdere successen wordt het voor de stichting ieder jaar moeilijker om haar publiek te blijven verrassen. Toch gaat dat dit jaar weer gebeuren..

Niemand minder dan Roland van Campenhout laat dit jaar zijn geluid in het Eerselse kerkje horen. Voor de echte bluesliefhebbers behoeft de peetvader van de Belgische bluesscene nauwelijks introductie. Zij kennen de staat van dienst van deze bijna zeventig jarige muzikant.

Voor hem die hem nog niet kennen; internet staat vol met verhalen over zijn levenswandel met de blues als hoofdstraat en talloze zijstraten. Roland was en is een reizende muzikant. Een man met veel verhalen en diverse invloeden. Hij is volstrekt origineel en puur. Hij speelde met veel bekende muzikanten als Rory Gallagher, Arno Hintjes en Wannes van de Velde. Hij plaveide de weg voor veel Belgische bluesmuzikanten. Hij inspireert en stimuleert, hij treedt regelmatig met ze op.

De stichting Bibberblues is verguld om Roland as 20 december op de zaterdagavond in het kerkje te kunnen presenteren. Dit jaar zijn de kosten 5 euro per persoon om het optreden bij te wonen. Hier is enerzijds voor gekozen omdat het ieder jaar drukker wordt in het kerkje en we de bezoekerstroom in toom willen houden. Daarnaast creeeren we wat extra financiele ruimte om de muzikale kwaliteit te waarborgen en de rest van het festival wel vrij toegankelijk te kunnen houden. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Frans Maas). Geef daarbij aan voor hoeveel personen je een plaats wilt reserveren. Je ontvangt dan een voorlopige reservering (zolang de voorraad strekt) met verdere informatie. Zodra de betaling in orde is is de reservering definitief en ontvang je een bevestiging die toegang geeft voor het optreden van Roland. Ben er op tijd bij, de plaatsen zijn beperkt en dit wil je niet missen!

Share