@Bibberblues volgen

The Bluesbones

Wie: The Bluesbones 
Waar : zaterdag 21.00 Muzenval.

To play blues that gets to your bones! 
Dat is precies wat de band die we als eerste aan jullie voorstellen gaat doen op zaterdag 19 december in de Muzenval. 

Dat het snel kan gaan met een bluesband bewijzen The Bluesbones. Begonnen in 2011, en na slechts 2 echte optredens gevraagd worden om aan de Belgische Blues Challenge 2012 deel te nemen. Vervolgens door het publiek tot beste band verkozen te worden. Een debuut waar je als band alleen maar van kan dromen! En daarna ging het razendsnel...

 

Een optreden met Danny Bryant (september 2012) zorgde er voor dat de band werd ondergebracht in de ‘’stal’’ van King Bee Music Agency in Nederland. Inmiddels, aangeland in 2015, kan worden geconcludeerd dat de band in een razend tempo de Europese blues-scene aan het veroveren is. Nederland spant daarbij de kroon … optredens op aansprekende festivals zoals o.a. Ribs&Blues Raalte, Zoetermeer Blues Festival, Breda Jazz Festival, Brielle Blues, Enschede Blues Night en Giethoorn Drijf-in Blues Festival kunnen als belangrijke wapenfeiten worden gezien.

Ook België bleef niet achter; Swing Wespelaar, Gevarenwinkel Bluesfestival en ook Peer zijn overgoten met Blues met een saus van Hendrix, Stevie Ray Vaughan, Walter Trout, Joe Bonamassa ….. blues-rock met de nadruk op BLUES. Een band die zowel de Muzenval als de bones van alle aanwezigen op zal warmen voor een heerlijke zaterdagavond!

Hou de website en facebook in de gaten, we presenteren deze week (met gepaste trots ;-) het volledige programma!

Share