@Bibberblues volgen

Cats on the corner

Wie: Cats on the corner & Lidewij Veenhuis 
Waar: Zondag 15:00 Sindsdien

Cats-on-the-corner-4Mocht je denken dat Blues inmiddels oude mannen muziek is voor North Sea Jazz?! Think again!!

Cats on the Corner spelen de vouwen uit je broekvmet de vuigste en smerigste Blues uit hetvZuiden(want daar komt de Blues altijd vandaan). Met Bluesharp /ongenaakbare Contrabas/ vintage Drums en Strat terug naar de essentie van muziek. Denk Soul voordat het R&B heette denk Rhythm & Blues voordat het R&R werd. In de beste traditie van oude helden als Bo en Robert en jongere goden als the Hoax. Met gepokte en gemazelde mannen(Blues is niet voor jongens) met meer jaren aan podiumervaring( nationaal en internationaal) dan Blues oud is; nou ja bijna dan. Uit alle hoeken en gaten zijn ze gekomen; Rockabilly/Ska/Metal/Roots en meer. Stop al deze ervaringen in een grote Bluespan; een snuifje Red Devils; een scheutje Little Walter; een grammetje Jimmie Vaughan en wat gemalen Blueskings…….jaartje roeren e voila “Cats on the Corner” een gedreven eigenzinnige band uit het Zuiden.

 

Waar de Nightporters en the The Red Devils stopten gaan the Cats door.

Een optreden van Cats on the Corner is van diep intens en meeslepend naar pannen van het dak feest. Reken maar dat feest vieren een serieuze zaak is met Cats on the Corner. The Blues is the Roots everything else is the fruits

Lidewij Veenhuis

De Cats zullen deze zondag worden bijgestaan door Lidewij Veenhuis. Lidewij wordt door velen gezien als de beste vrouwelijke bluesharpspeelster van Nederland en is vaak te vinden in de formatie Bradley's Circus.. Kom luisteren en oordeel zelf of de verhalen kloppen :).. 

 

Bezetting Cats on the Corner

Zang Remco Smit
Gitaar Frankie van de Hogenhof
Contra-bas Marcel van Cuijk
Bluesharp Bob Koenders
Drums Rob van Sambeek

Share