@Bibberblues volgen

Guy Verlinde

Wie: Guy Verlinde
Wanneer: Zaterdag 20:00 Protestants Kerkje 

Guy-Verlinde2
Guy Verlinde is geen vreemde voor de Bibberblues. Samen met zijn band de Mighty Gators gaf hij een enerverend optreden in Oud Brabant waarbij de bar als podium fungeerde voor deze rasechte entertainer.


Dit jaar komt Guy als one-man-band en krijgt hij de eer om de zaterdag te openen in het Protestants Kerkje op de Markt in Eersel.

Verwacht een Mississippi sound waarbij Guy je mee terug neemt naar de roots van zijn carrière waarbij hij teruggrijpt naar vele verschillende gitaren, zijn vertrouwde bluesharp en een oude koffer als kickdrum.

Reserveren

Het optreden in het Protestants Kerkje is het enige optreden waar kosten aan verbonden zijn. De kosten zijn 5 euro per persoon om het optreden bij te wonen. Hier is enerzijds voor gekozen omdat het ieder jaar drukker wordt in het kerkje en we de bezoekerstroom in toom willen houden. Daarnaast creëren we wat extra financiële ruimte om de muzikale kwaliteit te waarborgen en de rest van het festival wel vrij toegankelijk te kunnen houden. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Frans Maas). Geef daarbij aan voor hoeveel personen je een plaats wilt reserveren. Je ontvangt dan een voorlopige reservering (zolang de voorraad strekt) met verdere informatie. Zodra de betaling in orde is is de reservering definitief en ontvang je een bevestiging die toegang geeft voor het optreden van Guy Verlinde. Ben er op tijd bij, de plaatsen zijn beperkt en dit wil je niet missen!

Share