Hier komt de titel staan

West-Brabant heeft sinds een klein jaar weer een nieuwe band: Mindblow. Leadzangeres is Nienke Dingemans (14) uit Ossendrecht.

Nienke Dingemans is pas 17 jaar oud, maar timmert al even aan de weg als frontvrouw van een bluesband en als solomuzikant. Met haar eerste EP Devil On My Shoulder levert ze nu een zeer indrukwekkend visitekaartje af. De Brabantse muzikante beschikt over een geweldige stem, die de songs op haar eerste EP met veel gevoel en doorleving vertolkt. Het zijn songs die bijzonder fraai zijn ingekleurd en geproduceerd door een stel gelouterde Nederlandse muzikanten. Het zijn ook nog eens songs die een grote veelzijdigheid laten horen, waardoor deze EP niet onder doet voor hetgeen dat momenteel in Nashville wordt gemaakt door veelbelovende jonge talenten. Een grote belofte voor de toekomst.

Ander groot talent van Mindblow is Yoebe Hollestelle. Soms is het leven simpel. Op zijn vierde mocht Yoebe Hollestelle een elektrische gitaar vasthouden en zijn levenspad stond vast: ‘Ik wil later gitarist worden.’ Het bleken geen loze woorden.

mindblow band